Uppdatering och bilder från nya gården!

Sofia Hallin | 6/6 - 2021

Ja nu var det väl alldeles för länge sedan sist.. Men ibland kommer livet emellan och så har det verkligen varit för mig. Så, vad har hänt sen sist, jo, en hel del! Jag har flyttat och jag har startat min egen verksamhet. Så på grund av det har jag haft en del att göra kan man minst säga. Detta har varit på tapeten ett tag men jag har inte känt riktigt att det passat förens nu. Just nu befinner jag mig då på västra Island, utanför Borgarnes på en gård som heter Runnar. Jag har flyttat in i huset som finns på gården som ligger precis bredvid stallet. I stallet finns plast för ca 26 hästar totalt, här finns också ett litet ridhus, rundkorall, bra ridvägar, en slinga där jag kan driva hästarna lösa, samt oval och passbana i närheten. Här kommer jag alltså framöver driva min alldeles egna verksamhet. Jag kommer främst fokusera på träning av häst men även en del försäljning och undervisning.

Nu har det gått cirka en månad sedan jag kom hit och jag börjar få lite rutin på min vardag. Att driva sin egen verksamhet är så mycket mer planering än vad det varit innan. Hästar kommer och åker, ägare och hovslagare ska ringas och ibland händer det att hästar blir sjuka eller skadade. Jag kände personligen att detta var nästa steg för mig, att ta fullt ansvar för alla hästar både träningsmässigt och allt runt omkring. Jag är dessutom glad över att första gången på länge fått en egen bostad som jag riktigt kan bo in mig i. Att bott runt på många olika ställen senaste åren har verkligen inte varit något problem men jag vill nu kunna hitta ett ställe där jag blir kvar en längre period. Nu ser jag fram emot framtiden och att bygga upp min egen verksamhet här!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.