Cerine

Årets första leverans av inridna hästar

Sofie Relander | 23/2 - 2019

I går var en lagom fullsmockad fredag. Vid 12 skulle de potentiella köparna på Cerine komma och provrida en sista gång för att sedan åka och besiktiga henne på klinik 14.30.det betydde att vi skulle behöva åka från gården 13.30.

 

Men innan dess skulle jag också leverera hem 3 nyinridna unghästar. Vilket man inte kan stressa med. De skötte sig super och åkte hem med godkända betyg och glada ägare 👌👍. De kommer även komma tillbala med dem ca 2-3 ggr i månaden då de bor ganska nära. Då skall vi löshoppa och jag sitter upp och tar en liten tur. För att sedan visa dem på 3 årstestet i maj. Men då kommer de hit 2-3 veckor innan.

 

Men köparna som skulle komma kl 12, kom något senare, deras tåg var nämligen försenat 😬 Så det fick bli en kort och lugn jogging på Cerine. Hon tyckte det kändes bra fortfarande. Så det var bara att köra iväg på besiktning.

 

Så skönt efter att all röntgen, böjprov, longering mm är gjord och få svaret helt UA. Alltså inte ett endaste litet fynd på röntgen eller något annat. Nu var hon visserligen redan exportröntgad för drygt ett år sedan helt UA då. Men känslan är ändå så skön! Efter 4,5h var vi hemma igen. Så visst får man sätta av lite tid åt besiktningar 😏.

 

Nu kommer Cerine stå kvar hos mig någon vecka då deras stall i Stockholm har stäng. Då de vill minska risken att få in smitta i sitt stall. Så det känns bra att få fortsätta arbeta med henne 👍.

 

I morgon kommer ”Dollan” tillbaka hit 😍 är det någon som kommer ihåg henne? Hon skall säljas, så det finns chans för en annan att köpa ett 5 årigt svart sto 😜🐎. Så har jag även Zinzano som är 8 år utbildad MSV B som står hos mig till försäljning 👌 Jag får rida på många fina hästar.

 

Cerine

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*