Avslut på en toppensäsong

Sofie Relander | 28/11 - 2018
Foto: Filip Gustafsson

 

 

 

Hur toppar jag en sådan underbar säsong med min stjärna till häst?

Barcelona MW har vila just nu och promeneras med. Sjukt irriterande att vara första reserv till Friends. Men det kommer nya chanser. Att vi ens kunde prestera så bra första året i Grand Prix var verkligen över förväntan.

 

Ägarna har också bestämt att hålla henne kvar för mig även nästa säsong. Sådant blir man så glad av 🌟

 

Just nu vilar hon och promeneras med, vi planerar att göra ett ET till våren 😍 alltså ett embryotransfer. Men då måste det hittas en hingst såklart. Det blir inte det lättaste att hitta.

 

Det passar väldigt bra med hennes vila nu när jag har 8 hästar på utbildning 👌 Då får jag mycket tid till dem. Dessutom har vi 3 egna unghästar som jag rider in just nu och 2 äldre unghästar som är under igångsättning just nu.

Om jag har fullt upp, jajamen! Inte kommer jag frysa i alla fall 😀

 

 

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.