Fullt ös medvetslöst!

Sofie Relander | 17/4 - 2019

Man skall göra det man är bra på har jag hört. Och lite av det man är dåligt på. Men ibland bloggar jag 👍 ibland händer det helt enkelt.

Men när det är lite väl mycket på jobbet så får det faktiskt vänta 🙂. Det gäller att prioritera helt enkelt.

 

Det har varit ganska mycket det senaste. Jag har börjat träna rätt mycket på sidan om ridningen. Ungefär 3-4 dagar i veckan. Det gör under för min ridning kan jag säga! Skall bli så roligt att visa en före/efter film om någon månad.

 

Sedan är det alltid mycket hästar som skall arbetas. Inte för många, jag klarar av det själv, men ändå många. Men det blir mycket annat att hålla koll på själv.

  • Vilken dag hästen kommer

  • Vilken dag hästen åker

  • Boka provridningar

  • Beställa foder

  • Fakturera

  • Samla ihop kvitton på rätt ställe

  • Hålla revisorn nöjd (hon är nöjd👌)

  • Boka in hovslagare

  • Planera träningar på annan ort

  • m.m

 

Det är sånt som jag borde ha en stallchef till 🙈.

Men det är roligt! Det är det som gör att man kan hålla på och hålla igång 😀.

 

Utöver det så skall alla hästarna arbetas, komma ut/in och få mat, få rent i sina boxar osv. Jag har en tjej som kommer 2-3 dagar i veckan och mockar samt fyller höpåsar. De dagarna är super super 👌.

Jag har förhoppningsvis fått tag i en till tjej som kan komma under april/maj och hjälpa till med att göra iordning hästar samt rida. Hon kommer att vara här några timmar i veckan.

 

Under april/maj har jag nämligen 13 hästar i arbete 😂. Så stallchefen borde satt bokningsstopp för länge sedan (om jag hade en).

 

Så då gäller det att verkligen planera schemat för varje dag och häst riktigt noga! Men jag är så taggad. Det är många unghästar som skall visas på treårstestet i maj. Inte lika många som det var meningen från början, men det visste jag också om. 3 åringar kan växa konstigt och hitta på saker. Det blir 7st 3 åringar som skall visas. Vår 4 åring har ganska nyligen blivit opererad (struppipare) så hon kommer ej visas. Sedan är det Golondrina MW som är 5 år (fölsto). Henne kommer jag visa vid ett senare tillfälle. Jag klarar mig gott och väl med att visa 7 st. Skall ju samtidigt kunna göra ett sista kval till SM med Barcelona samma dag 😂. Well…. Vi får se om det går helt enkelt. Björbäck har nämligen en Grand Prix den 19/5 samtidigt som 3 årstestet är.

 

Så nädå, här rullar det på i all världens fart 😀🐎

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*