Grand Prix debut

Sofie Relander | 7/11 - 2018

WOW! Jag debuterade det stora Grand Prix programmet i söndags med Barcelona MW. Vi satte ett kval till SM och vi fick dessutom ett 3e pris med oss hem ❤️.

 

Inte nog med att det gick så otroligt bra, jag hade världens bästa klack. Det var så många som kom och hejade på mig och tjoade 😍. Det blev jag nästan mest glad för, ni är underbara allihopa som kom ❤️.

 

Hela klacken! 

 

Galoppsaxen då, ja den började bra, sen tänkte jag bara “äh, nu skiter jag i att räkna, vi får fila på detta sedan” det var inget stress hit och dit i den och det var viktigt för mig.

Mina båda ettor och 2 or satte jag 👌 sedan fick jag lite byten i varje på medellinjen mellan mina 2 piruetter. Där skall det bara vara 1 byte. I Grand Prix Special då rider man byten i varje på medellinjen, så Barzan vill säkert avancera 😂.

Men på båda piruetterna fick jag 8 or 👌🐎. Även jag fick 8 som ryttare 🌟.

 

Jag hade väldigt väldigt roligt! Nu förtjänar hon vintervila, vetcheck först och sedan vila fram till nyår. Under vilan kommer jag skritta henne lite och klättring.

Sedan vann jag faktiskt ett presentkort på vattenträning på RST i Onsala 😁 Så det skall hon få prova på tror jag.

 

 

Eftersom vårat släp var upptaget fick jag hyra en B-kortsbil. Väldigt smidigt och skönt 😀 Den är alltid så ren 🌟🐎

 

Inuti

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.