Fina Elsa i Func Factorys jacka

Det är inte lätt att beställa kläder… Man vet ju inte hur de sitter!

Sofie Relander | 14/12 - 2018
Uhip kappan och en smutsig spegel…

 

Alltså, jag är nöjd med den men den är inte så tjock som jag trodde. Men det kan jag enkelt kompensera med Func Factorys tunna dunjackor i lätt och behagligt material. Så då kan jag ha en eller 2 sånna under om det blir riktigt kallt. Utan att man ens känner sig klumpig. Är det – 2 så måste jag ha en under i alla fall. Och 2 om det blir kallare.

Men trodde ändå den skulle vara lite tjockare 😔

Det är lugnt när jag rider, men när man sitter stilla så blir det kallt.

 

Fina Elsa i Func Factorys jacka

 

Dessutom var den lite stor i storleken. Men jag skickade inte tillbaka och bytte, för hellre att jag kan få plats med kläder under utan att den blir för tight i axlarna. Så tänk på det om ni beställer en kappa, den är lite stor i storleken, 38 har jag. Men man kanske vill få plats med lite andra tjockare kläder under.

 

Kjolen däremot är väldigt tjock och go och bra i storleken (38). Den är jag helnöjd med.

 

I övrigt när det gäller att beställa kläder så varierar storlekar otroligt mycket och det kan vara bra svårt ibland att få en uppfattning hur plagget är i storlek.

Jag får ganska ofta beställa kläder, då det tar längre tid för mig att åka iväg och köpa. Tid är väl något jag sparar in på så gott det går och lägger på det jag behöver lägga det mest på 🙂.

 

 

 

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*