Wow, vilken helg!

Sofie Relander | 3/9 - 2018

Hela helgen har jag varit i Linköping och ridit Lövsta kval och kval till Live Arena Grand Prix Tour. Det har gått super, inga topp %, men känslan har varit fin.

I går ville jag våga rida på mer och jag fick i uppgift av min tränare att få in mer kadens i min passage med lite kvickare steg. Jag tycker verkligen jag lyckades med det. Hela hon var lättare och kvickare. Men sedan brast det också på många ställen.

Där det inte brast gick det riktigt bra, mycket högre poäng än vad jag annars brukar ha. Vi har rätt svåra linjer i vår kür. Börjar med byten i varje, sedan byten i vart annat på böjd linje (12 st) och avslutar med byten i varje igen. tyvärr fick jag en miss i min första serie i varje, på det sista blev det vartannat. Men den sista bytesserien fick vi 7a på. Piruetter är något vi är väldigt duktiga på ,men de blev för spända och supercentrerade, så fick omslag i alla utom 1!!!

 

Jag är väldigt nöjd över hela helge, fick ändå lite över 65% i küren trots sådär många missar. Den ökade skritten hade jag 7a på, samma med den ökade traven, 7,5 på passage, 7,5 på travsluta. Så jag förbättrade mycket från igår ,tjoho!

Film från lite av det bästa!

Avslutande uppridning, där kunde vi sätta EN snygg piruett.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*