Enkla tips för att få till den perfekta bilden

Ulf Johansson – outfluencer | 25/9 - 2020

Det här fotot är från SM 1989 i Ljusdal.

Stefan och jag red för Djursholm och vi fick täcken av Wildeco (ordförandens företag) och terrängdress med vitt hjälmöverdrag av klubben. Det var här vi blev kallade för Globen 1 och Globen 2 när vi kom med vita hjälmar i storlek 62-63.
Influencers är ju noggranna med att deras bilder ska vara rätt, där är vi lika! Stefan och jag var före vår tid när vi fotade reklam och tackkortet till Wildeco.
Ni ska få några enkla tips för att få till den perfekta bilden:
1. Bakgrunden ska vara vacker och inte för rörig. Här har vi ställt oss framför stallen för att skogen inte ska röra till det.
2.Klä upp er på ett ledigt sätt! Jag är rätt nöjd med att jag redan på den tiden drog upp shortsen över naveln, och vita tubsockor är ju alltid rätt.
3. Lägg till en spännande detalj! Här har vi lyckats få in skitkärran mitt i bilden som ger en härlig lantlig anknytning.
Bra tips för den perfekta bilden!
Kan tänka mig hur det lät på Wildecos kontor när det här tackkortet kom fram: Vem fan har gett pengar till byfånen och korvhandlaren!!?? Hämta täckena direkt! Vi kommer tappa kunder om den här bilden kommer ut!!
Jaja, vi försökte iallafall, alltid något!
Vädret är lagom.
Sinnestämning: AIK såg bra ut idag. Det blir nog en bra höst!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här