Jag är en gammal valack som kom in fet från sommarbete

Ulf Johansson – outfluencer | 26/10 - 2020
Här är bilden som fick mig att drastiskt ta tag i mig själv. Ni ser en liten glad tjock farbror i röda badbyxor, fullständigt omedveten om sin trinda buk, utan i hans värld så är han fortfarande sportig och vältränad! Den lille rultige farbrorn är jag… inget influencerstuk på den bilden…
Men nu har jag tagit tag i det hela! Min gamle vän Peter Lööf hjälper mig med träningsprogram och även kosten, han lagar matlådor till mig! Han har gett mig pekpinnar, inget socker, dra ner på kolhydrater och vin, inga halvfabrikat. Det i kombination med hård träning har gjort att jag gått ner 7 kilo på 3 veckor. Där är jag på min matchvikt. Nu ska jag öka i muskelmassa men behålla vikten där jag är.
Jag är ingen tjock farbror längre men jag ska innan jul bli en snuskigt vältränad farbror samtidigt som Gotsie ska gå samma väg. Det går ju att jämföra!
Jag är en gammal valack som kom in fet från sommarbete, sadelgjorden/livremmen gick knappt runt magen, så det blev att dra ner på foderstaten och tränas, nu måste jag akta mig för att falla ur så nu höjer vi foderstaten och tränar hårdare, inga sockerbitar i belöning, sockerbehovet är borta! I December kommer bildbevis på att jag inte ljuger!
Vädret kämpar mot årstiden.
Sinnestämning: har man inga mål är man död.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här