Nej, det är ingen vikthets

Ulf Johansson – outfluencer | 27/10 - 2020
På grund av rabaldret över mitt inlägg igår, då jag återigen fick Pm om hur dum i huvudet jag är som vikthetsar, om vem fan jag tror jag är? En elitidrottsman? Haha, om hur jag borde skämmas över att hetsa över utseende… låt mig förklara.
I somras vägde jag 10 kilo över min normalvikt, jag hade ont i kroppen, ofta migrän.Dessutom kände jag mig klumpig och osmidig till häst vilket också märktes på hur Gotsie gick. Jag bestämde mig för att om jag skulle tävla några år till så ska jag göra det jag kan göra för att förbättra resultaten, om det misslyckas så har jag iallafall gjort det jag har kunnat. Nu har jag inte ont, sällan migrän och mår väldigt bra!
Så mitt svar till er är: nej, det är ingen vikthets att skriva om att man ändrat kosthållning och kommit ner i normalvikt, nej det är ingen utseendefixering att träna hårt och bli vältränad för att kunna prestera i den sporten man utför.
Och jag tror inte att jag är en elitidrottsman utan mer att jag är lite mindre begåvad än mina konkurrenter och mycket äldre, alltså måste jag vara bättre tränad än dem!
Ni får gärna berätta om era egna prestationer som elitidrottsmän som gör att ni kommer med hånfulla kommentarer om att jag tror att jag är något. Gör gärna det innan ni kryper in under era stenar igen, trolljävlar..
Nu kommer kylan..
Sinnestämning: mkt bra! Känner mig stark! (oj, får man skriva det?)

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här