Jag förstod på en gång hur en fläskkotlett känner sig på grillen

Ulf Johansson – outfluencer | 14/11 - 2020

Hade en migrändag igår med, men idag vaknade jag och kände mig ok, tills jag tittade ut, grått och regn. Jag tänkte att jag kan inte hålla på och vara så negativ! Det blir inte en bättre dag än vad man gör den till. Jag klev upp och gjorde frukost och åkte och red.

.

Väl hemma så tänkte jag att jag skulle göra något annorlunda, något som gav vardagen lite extra krydda!

.

Spa! Nej fan, det är ju svindyrt, man ligger där med gurkskivor på ögonen och riktigt hör hur taxametern rullar, nej det får bli något billigare, jag går på solariet några portar bort! Lite spakänsla, man får ljus och så blir man lite brun och fräsch! Jag knallade ner och hamnade i en korridor med ett par automater, växlade in en hundring och fick 10 polletter. Första gången skulle man tydligen bara sola 5 minuter men man var tvungen att betala 10 polletter för att få igång vidundret som såg ut som en stor jävla Webergrill, jag tänkte utnyttja min lilla spa stund fullt ut, det fick bli 10 minuters solande! Stoppade i polletterna, slet av mig kläderna hoppade in i grillen och fällde locket, maskinen drog igång.

.

Det blev varmt som fan och jag förstod på en gång hur en fläskkotlett känner sig på grillen, fast den har ju inga känslor.. längre.. skitsamma, det här var inte behagligt!

.

Ett par högtalare vid öronen som öste ut housemusik, en fläkt vid fötterna som inte blåste längre än till fötterna, och lukten av bränd hud…. där låg man och svettades och tänkte, vad härligt att jag är så påhittig och förgyller dagen med det här! Pling så hade 10 minuter gått, en röst gratulerade mig till solningen och hälsade mig välkommen tillbaka! Vad trevligt! Duschen var lika vanlig i den här lokalen som isbjörnar i Sahara, så det var bara att klä på sig, kläderna halkade lätt på på min svettiga kropp, och jag klev ut på Hornsgatan med kisande ögon och kände mig… friterad.
Carpe diem folk!

.

Ett misslyckat försök till vardagslyx, men jag försökte ändå!
.

Vädret är lika blött som Donald Trumps snuttefilt.
Sinnestämning: något rödare än vanligt och försöker vara positiv.
#outfluenser
#vardagslyx

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här