Här kommer Camping-Uffe

Ulf Johansson – outfluencer | 26/5 - 2021

Vädret lämnar mycket att önska så jag börjar morgonen med en fika på Ryttarbaren. Tre kronor vann igår och det blev en liten börsrusning nu på morgonen, har det något samband? Isåfall kommer jag följa VM väldigt intensivt! Att få boende till Strömsholm var inte lätt och i och med att jag betalat för elplats så började en idé födas i mitt huvud..fan, jag kanske skulle campa? Gick in på blocket och hittade ett lyxigt 2 bäddstält med ett rum utanför själva sovrummet, prutade med Kenneth i Rotebro och tältet var mitt! Härligt! Fick en bild av mig själv, sitta i morgonsolen och äta frukost… campingbord!! Jag måste ha ett campingbord!! In på nätet igen och leta och där var den.. annonsen med stort A! Ett exakt likadant campingbord som vi hade när jag var liten, helt original, från 50-talet. En stund senare var det mitt, nu behövs bara säng, kyl och grill. Bara Gotsie håller sig frisk nu så att jag inte missar campingen!
Känner mig lite som camping-Uffe. Får skaffa solhatt,för liten träningsoverall, foppatofflor och några öl. Högtalaren måste med så att jag kan spela Lasse-Stefanz och sjunga med högt i ”de sista ljuva åren” när jag grillar på engångsgrillen och tar en folköl. Vilken fin stund det kan bli!
Hoppas det inte börjar regna och att det finns en instruktion på hur man sätter ihop tältet, sist jag tältade var ju i lumpen…
#outfluenser
#campinglivpåtävling

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här