En man som heter Ove känner sig lurad

Ulf Johansson – outfluencer | 14/6 - 2021

Jag känner mig lurad på en tvättstugekonflikt. Igår kväll gick jag och skulle boka tid om det fanns någon tid på måndagsmorgonen, och det fanns det. Men någon hade skrivit in sig på halva nästa tid och halva morgontiden…. men vad fan.. det finns ju tydliga tvättider, man kan ju inte göra egna! Jag skrev in mig på hela morgontiden, gick och lade mig och förberedde mig på en verbal fight med en representant från”jag har alla rättigheter” generationen.
När jag vaknat så tog jag min tvätt och drog igång maskinerna, när de var färdiga så hängde jag tvätt på tork, tömde luddlådan som alltid är full med ludd, då en äldre kvinna kom upp i tvättstugan, jag var beredd… mina käkar pressades ihop och jag fortsatte att göra ren luddlådan. Vad gör du? frågade hon glatt!
Tömmer luddlådan… sa jag med en lite avvisande ton.
Var sitter den? Frågade hon nyfiket.
Det slutade med att jag visade hur man fick isär den, och vi gick igenom vad som behövde fixas med i tvättstugan, och att hon skulle ringa värden. Jag glömde bort min kommande konflikt och blev jävligt präktig när hon sa att det är skönt att det finns unga (!) människor som mig som tar lite ansvar!
När hon gått så kom jag tillbaka i fightläge, men min kombattant dök aldrig upp.. åkte till slagskeppet och tar en kaffe innan jag ska börja träna.
Jag blev kompis med en tant i huset men missade chans att få tillrättavisa en ”jagharallarättigheterhyresgäst”.
Jag känner mig lurad på något vis, iallafall min ”en man om heter Ove gen”
Jag får gå in och träna istället.
#outfluenser
#jagharallarättighetergenerationen Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här