Känner att jag är inne i en djup och existentiell period

Ulf Johansson – outfluencer | 5/9 - 2021

Har haft en fredag som började med ett pass på Slagskeppet. Min rygg börjar bli bättre och jag vet att när jag tar bort allt socker i veckan när jag börjar min diet så kommer värken i kroppen försvinnna.

Fick en film från fam. Svane där Gotsies rehabilitering går framåt! Tog sedan en härlig promenad med hundarna innan jag hoppade Bigge.

Nu sitter jag på Replik och ska läsa vidare i boken Stormvakt av Kristina Ohlsson. Kommer på här och nu, att det här blir annorlunda från måndag när jag blir vit. Att vara stammis på ställena i kvarteret innebär ju också att man köper alkohol, en bra kund är någon som kommer ofta och sätter sig och dricker öl, det ska bli spännande att se hur positiva de är när jag beställer Loka! Men på Replik är det nog rätt lugnt ändå, ägaren har gillat mina insatser när det varit bråk.

Känner att jag är inne i en djup och existentiell period. I morse när jag var ute med hundarna så stod jag och tittade på rabatterna på Bysistorget och tänkte: de har haft en tanke när de planerat planteringarna, placerat olika växter på ett sätt för att ge oss ett budskap…. Men sedan kom jag tillbaka till mitt vanliga jag och tänkte: det ju för fan bara en jävla rabatt!

Idag fick jag epitetet gnisslig.
Och det är nog huvudet på spiken!
#outfluenser
#fredagsmys
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här