Hästarna har vunnit över huvudvärken

Ulf Johansson – outfluencer | 20/11 - 2021

Vaknade vid 04.00 av ett migränanfall, så när jag kom till stallet 07.30 var jag manglad, men huvudvärken jag får resten av dagen går att tämja, man får bita ihop… Gotsie var pigg och glad och hoppade trevligt! Alltid något positivt i eländet.. Åkte sedan till Meckorock för det klånkade konstigt när jag körde. Sammy drog åt en bult och provkörde, allt var ok!
Jag hoppade in och körde hem och parkerade, stängde av bilen och skulle låsa men hittar inte nyckeln. Sakta går det upp för mig att Sammy har min bilnyckel i fickan efter provkörningen…. Fan, jag har ju inte parkerat i en gated community, jag har parkerat på knivsöder.. att lämna en BMW olåst där är som att släppa in en kanin i tigerhägnet på Kolmården…. Men Veronica på Meckorock körde hit och lämnade nyckeln!
Allt löser sig! Jag satte mig i bilen och åkte upp till Sanda Equestrian och hoppade Rianna och Kornelis med Cattis och hade sedan lektioner. En trevlig kväll och hästarna hoppade bra!
Och återigen har jag lyckats bita ihop och köra på med huvudvärk, det funkar! Men det är som att köra en Rolls Royce med folkamotor… inte för att jag ser mig själv som en Rolls Roycekaross, mer kanske som en Vaz Niva, men ni förstår vad jag menar? Nej det kan ni ju inte göra, skitsamma! Dagen har varit bra, och det positiva (hästarna) har vunnit över det negativa (huvudvärken).
Och det är bra att träna på att bita ihop!
#outfluenser
#detfinnsegentligeningetmanintekanbitaihopför
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här