Jag är en levande maraccas!

Ulf Johansson – outfluencer | 18/6 - 2022

Tog en morgonpromenad till stallet för att hjälpa Clara när hon red Gotsie. Det har fungerat väldigt bra, Gotsie är en jätte och kan bli tungriden men Clara får till henne bra!
Sture var med och det här var en ny värld för honom, han stirrade storögt på hästarna men vågade till slut nosa lite på dem. Det var mycket nya intryck så han blev väldigt trött och somnade i famnen!
Jag har, när jag fasat ur smärtstillande medicinen fått väldigt ont i handlederna, speciellt i vissa moment, som att vrida om nyckeln, att köra gick inte alls!
Var ju lite dum när jag kom in på akuten första gången och de frågade om det gjorde ont när de kände igenom handlederna och jag sa: inte särskilt! (Fast att det gjorde ganska ont..)
På återbesöket så sa jag inget om det då heller. Självklart så lade läkarna fokus på armbågarna, där jag sa att jag hade ont, med röntgen och funderingar på operation.
Men idag kände jag att jag måste kolla det. Och mina misstankar var riktiga, jag var inte så sjåpig när jag skulle låsa upp dörren!
2 små frakturer i vänster hand och 1 i höger… nu gör det ju ingen skillnad i behandlingen, jag måste fortfarande bara vila och låta det läka, men de här handledsskydden med skena avlastade väldigt bra!
Jävligt korkat av mig att spela lite oberörd, hade besparat mig en del smärta. Men vad fan, 5 frakturer på samma gång!Inte så jävla illa! Det är faktiskt rekord för mig, har haft 4 en gång innan, så det här blir ju något att berätta för barnbarnen om.
Skönt ändå att veta och att konvalescenstiden inte förändrades, och att jag slipper känna mig som en mes för att jag har svårt att låsa upp dörren!
Jag är en levande maraccas!
#outfluenser
#frakturerplusmoms
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här