8 timmar i regn i KG Svenssons gummistövlar

Ulf Johansson – outfluencer | 29/5 - 2022

Andra fälttävlanskursen på Åby gård började i morse, och den här gången hade vi vädergudarna mot oss.. Det blev 8 timmar i regn i KG Svenssons gummistövlar, ett par 14 år gamla, 5 storlekar för stora regnbyxor från Jula och en regnjacka som jag köpte billigt, men som bara var ett fynd tills det började regna. Har fått en tröja från Mustang Saddlery som är min nya stora favorit. Och jag är nöjd med dagen! Upplägget har fungerat bra, ryttarna har kämpat på i regnet, hästarna har blivit jämnare och jämnare på hinder, och bara glada miner!
Åkte hem, och beslöt mig för att ta lite Tapas på Madrid. Härinne är det varmt, min dag i regnet börjar göra sig påmind och ögonlocken är lite tunga. När jag kom in så sa kyparen: du ser trött ut!
Tack! Sa jag, du ser för jävlig ut och jag kan vila bort mitt!
Det blir en tidig kväll, imorgon fortsätter kursen och då ska det vara uppehåll! Men fan vet, känns som de drar väderprognoserna i samma maskin som man använder till lottodragningen!
Men jag är faktiskt glad att jag är frisk och orkar jobba hårt, håller ut i väntan på drömvinsten på lotto!
#outfluenser
#roligkurssomgörmigtrött
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här