9 lektioner igår och 7 lektioner idag

Ulf Johansson – outfluencer | 19/10 - 2021

Klar för dagen i Östersund och väntar in Linn som är på väg från Åre med tåg. Det har varit en riktigt bra helg. 9 lektioner igår och 7 lektioner idag gör att man är lite mör nu när man är klar.
Hemresan skulle kunna vara jobbig men jag har aldrig haft problem med att köra långt efter jobb eller tävlingshelg, bara när jag brutit benet eller haft migränkänning. Men den här resan har jag ju sällskap! Men ett sällskap som jag vet, av erfarenhet, kommer sova som en gris efter en kvart! Jag laddar upp med kaffe och banan, schweizernöten är köpt som proviant till resan. Tycker nästan bättre om den vanliga mjölkchokladen men då kommer Linn sno halva. Men hon är nötallergiker så den här får jag ha ifred!
Det ska bli roligt att komma hem och rida igen. Imorgon kommer Rianna och på Tis-Ons ska jag hoppa 3 hästar för Sylve, det är otroligt roligt och ger mig övningar att använda på mina träningar. Dessutom så blir det tävlingsdebut på Söndag med Bigge och Ghayano!
Min vardag är fan inte fel, jag jobbar mycket men har jävligt roligt!
#outfluenser
#lyxvardag
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här