AIK-vin – en tidig julklapp

Ulf Johansson – outfluencer | 3/11 - 2021

Alltså det finns en del vänner – jag säger bara: Torbjörn Lithell!
Var uppe tidigt som fan för att hinna med allt. Gymnastikhoppade Gotsie,Kornelis och Rianna på förmiddagen (tack Cornelia för hjälpen att serva mig med hästarna!) och trimmade Ghayano på eftermiddagen, då de andra fick promenader. Iväg till Väsby och hämtade hundarna, vidare till Boo gård i Åkersberga för träning, och då kommer Tobbe med en tidig julklapp, 2 flaskor Kurre Hamrinvin med AIK etiketter!
Behöver jag säga att kvällen var räddad?
Tidigare hade jag varit lite irriterad på mina nya läsglasögon. Var in på apoteketet i Rotebro, ”the hometown of Christer Petterson” och köpte dem, när jag sedan stod på Willys och tittade på priset på några varor så kom en kvinna fram och sa: vad häftigt att en man i din ålder väljer lila bågar!
Jag tittade på henne utan att förstå, tog av mig glasögonen och tittade på bågarna.. svarta.
Lila? Svarade jag henne lite ängsligt. Det här har hänt förr. Jag är så inihelvete färgblind. Rosa skjorta har köpts in som grå och det är bara ett exempel i mängden.
Men jag skiter i det nu! För jag har fått 2 flaskor Kurre Hamrinvin som jag ska spara. Tobbe tyckte att jag skulle ge Pappa en flaska, men jag köper nog en flaska på systemet och gör en egen Kurre Hamrinetikett till honom.(han är ju lite skumögd nu mer).
Imorgon är det fullt ös igen, så nu blir det kudden.
#outfluenser
#enoväntadpresent
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här