Alla borde ha sådana här vänner, jag älskar dem!

Ulf Johansson – outfluencer | 5/2 - 2022

Idag har vi haft lunch igen, Patrik, Fredrik och jag.
Det här är väldigt viktiga människor i mitt liv.
Vi gick i plugget ihop, och vi har genom åren haft mycket roligt ihop. De här 2, ska ni veta, är väldigt väldigt..störda! Och där smälter jag in bra. Ett exempel: en julaftonsmorgon så hittade jag ett kuvert i brevlådan när jag skulle hämta tidningen, i det kuvertet så låg en fornnordisk dikt som Patrik skrivit om raukar och Hreggvidur, såå sjukt… och så otroligt roligt! Idag förstod inte ett par servitriser vad hetvägg var när vi skulle äta semlor och de fick veta av både Patrik och Fredrik att där kunde man absolut inte äta semla varpå de gick ut.
På sommaren har vi en heldag hemma hos Patrik då vi filmar årets magplask, spelar pingis och dricker öl! Men vid alla möten så finns det många allvarliga samtalsämnen där vi är väldigt öppna mot varandra.
Fan, alla borde ha sådana här vänner, jag älskar dem!
#outfluenser
#vännerförlivet
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här