Analysen är klar – sov under dressyren!

Ulf Johansson – outfluencer | 30/4 - 2021

Efter varje tävling är det ju bra att analysera vad som gått fel och vad som kan förbättras. Igår fick jag bilder av Krister Lindh från Gärds så jag satte genast igång med en analys. Felridningen som jag gjorde i dressyren var ju inte bra, hur kunde det ske? Svaret fick jag när jag såg en bild på mig strax innan felridningen, jag sov! Klart som fan att jag red fel! Det måste jag tänka på, att hålla mig vaken.
Hoppningen gick ju bra men här kan man se att jag ändå börjar vakna… eller är jag drogad? La de något i mitt kaffe som jag köpte strax innan? Man kan inte lita på någon nu mer!
I terrängen så är det inget nytt, jag ser som vanligt livrädd ut, vilket ändå tyder på självinsikt och ett spår av omdöme. Här skulle jag nog ändå kunna ändra mitt minspel till att bli lite tuffare, som när Clintan blir arg och det rycker lite i ögonvrån!
Så resultatet av min analys blev följande:
Jag ska vara vaken under dressyrprovet, ha koll på kaffet så att ingen drogar mig och se bra mycket tuffare ut när jag rider i terrängen.
Sådärja! Vad kan gå fel nu!?
#outfluenser
#analyseranoga

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här