Andra passet på terrängen var en ren njutning

Ulf Johansson – outfluencer | 17/4 - 2021

Andra passet på terrängen var en ren njutning. När man vände upp mot de lite rejälare hinderna så kände man hur hon låste på dem, öronen var spetsade som kornet på ett gevär. Det kändes som hon sa: sitt still, jag löser det här!
Men jag behövde 2 pass för att själv lita på att jag bara kan möta hinderna för skänkeln och en lätt hand. Johan Lundin är grym på att plocka fram det och mina dagar hos Lundin Eventing känns nödvändiga för att jag ska vara i rätt läge till tävling. Så där! Nu känner jag mig trygg och redo. De sista passen innan tävling blir under lättridning och gymnastisera henne i en balanserad men djupare form för att sätta så lite spänning i henne som möjligt, att trimma programmet gör ingen skillnad nu, sätter mig ner i traven strax innan jag går in på banan, oxå ett nytt upplägg som skall testas. I morgon så åker jag vidare ner mot Skåne för att göra mig klar inför start, allt känns faktiskt bra!
#outfluenser
#klarförstart
#lundineventing

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här