Att jag är en foglig fjant gör mig ännu mer upprörd

Ulf Johansson – outfluencer | 14/11 - 2022

Har jobbat klart och har några timmar att slå ihjäl innan flyget går. Inget jag har något emot, restaurangen på flygplatsen är trivsam med sköna soffor och jag har en bra bok med mig. En öl och en macka var något jag såg framemot!
Kommer och ska gå igenom säkerhetskontrollen när en kille från swedavia kommer och talar om att tyvärr så stänger de flygplatsen fram till 1 1/2 timme innan flyget går…
Du skojar??? Sa jag.
Nej, restaurangen stänger också svarade han…
Fy fan vad dumt! Tar personalen på flygplatsen ledigt de här timmarna? Knappast… så nu sitter vi här utanför, 10 personer som hade spenderat pengar i timmar i restaurangen, så dumt!
Av oss 10 utelåsta så är det bara en som är upprörd och det är jag.
Men jag är så jävla upprörd så det räcker för de andra också.
Och visar jag det? Nej… jag sitter här och är foglig och kommer inte säga någonting när de öppnar igen. Att jag är en foglig fjant gör mig ännu mer upprörd. Sitter på en hård caféstol och väntar, ska fan inte handla något i restaurangen när de öppnar. Tittar på reklam där det står: nyfiken på ett liv i Östersund?
Östersund med den stängda flygplatsen?? Inte längre! Ungefär lika lite som jag är intresserad av ett liv i Syrien, eller… Hofors.
Nej fan, nu får jag rycka upp mig, ska ta ett djupt andetag och tänka goda tankar. Och jag ska nog ta en
öl och en macka när de öppnar, men jag tänker tala om att jag gör det under protest!
#outfluenser
#stängdflygplats
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här