Att rida fälttävlan eller hoppning är inte att tänka på det närmaste året

Ulf Johansson – outfluencer | 22/7 - 2022

Idag begravdes Mia. Jag kunde tyvärr inte vara på plats,men hon var min första ridlärare och har genom åren varit en jävligt rolig, skön vän. Tänker på alla luncher då hon berättade historier som Peppe och jag vek oss dubbelt av! Hon kommer bli mycket saknad. Själv har jag inte lagt ut så många inlägg på grund av att jag är lite låg. Mina armbrott har läkt olika. Vänster arm är ok men höger är helt förstörd. Att rida fälttävlan eller hoppning är inte att tänka på det närmaste året. Jag är 57 år och Gotsie har några år kvar som aktiv. Jag hade ju gärna gjort några säsonger till med henne, fått visa vilken fantastisk häst hon är, att jag faktiskt är bra! Nu sket sig det. Som alltid så kommer jag nära målet men det skiter sig på slutet. Men jag ska aldrig ge upp. Om jag inte hittar en lämplig ryttare till henne så får hon bli betäckt i vår.
Ger jag upp? Absolut inte! Jag ska komma tillbaka på en annan häst. Jag ger aldrig upp, för jag har lärt mig en sak av min far: det finns egentligen ingenting som man inte kan bita ihop för!
Vila i frid Mia! Du hade gillat mitt resonemang.
#outfluenser
#livetärhårt
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här