Avslutar med Duplantishoppet

Ulf Johansson – outfluencer | 15/2 - 2022

Hemma igen efter en träningshelg i Östersund. Det har varit en riktigt bra helg med med hästar och ryttare som gjort ett bra jobb. Kvällen tillbringade jag,som vanligt trevligt, hos fam Körner-Wastesson och som vanligt hade jag sällskap i badrummet och i sängen av lejonet. Men den åkte ut vid 3-tiden när jag vaknade av att den kloade mig på min bara rygg. Min värd Micke var också med och hoppade. Det gick så bra att han fick avrunda med ett katapultsprång,det så kallade Duplantishoppet. Tyvärr gick det inte så bra, han rev och nedslaget var inget vidare, men det är bara att träna på!
#outfluenser
#kastahjärtatöverhindret
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här