Bigge och Ghayano gjorde avslutningsrundor som var härliga!

Ulf Johansson – outfluencer | 21/10 - 2021

Jävlar vad trött jag är nu!
Hämtade Linn på morgonen så att vi kunde rida Gotsie och Rianna innan jag hoppade de andra 2. Jag var lite stressad att hinna och Linn hade det jobbigt med Gotsie, så jag blev irriterad.. så jävla dumt.. när jag hoppade efteråt så satt jag och hade dåligt samvete. Jag fick iallafall Linn att rida ett pass till, där jag gav henne hjälp på ett bra sätt. Hon rider bra i grunden, nu ska vi bara trimma in henne på Gotsie som inte är någon lätt madame, men Linn är en kämpe! Hon kommer fixa det. Bigge och Ghayano gjorde avslutningsrundor som var härliga! Känns bra inför helgen!
När jag kom hem efter jobb och parkerade bilen var jag rätt slut.
Svarade på ett sms utanför Willys, då jag fick en knuff på axeln, tittade upp och ett par killar tittade på mig lite arrogant och sa: Ville du något?
Jag sa till dem: helt fel kväll för mig, gör det inte… jag lovar, ni kommer ångra er…
Kanske var det något i min blick, kan ju bli rätt svart i den, vet inte, men de gick vidare och jag gick hem. Spännande.. Imorgon blir det lite lätt hoppning igen med Gotsie och Rianna. Mat- och sovklockan har redan ringt för en timme sedan!
#outfluenser
#ettdagsverkeavklarat
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här