Bilen är fortfarande fylld med vuxenblöjor

Ulf Johansson – outfluencer | 24/2 - 2022

Bilfärden till stallet var ingen hit. Vägen var en isbelagd tvättbräda som nästan krävde ett njurbälte för att man skulle komma fram utan men för livet. I dikena låg det lite bilar utspridda här och där, och jag satt och hoppades på att chaufförerna hade varit vårdslösa idioter som fått sitt straff, när jag studsade fram mot stallet. Satt även jag och ondgjorde mig över vintern.
Rianna kändes väldigt fin, och när jag travade av henne så höll jag på att ramla av när det började ringa i min telefon, signalen låter som en kväkande groda!
Sedan kom momentet där jag förvandlades från en bitter surgubbe till en glad jävel, jag galopperade Gotsie i snön! Det var samma känsla som när man var yngre, hästarna var glada och på hugget, Gotsie dessutom väldigt lydig, fy fan vad härligt! Ett härligt vinterminne!
Sedan satte jag mig i bilen och åkte på jobb. Kände mig som Emil när han körde Alfred till doktorn i Mariannelund i snöstorm.
Bilen är fortfarande fylld med vuxenblöjor… ingen vill ha dem.
Nu börjar det kännas lite udda, folk kommer att säga: Uffe, det är han som kör omkring i en BMW fylld med vuxenblöjor!
Nej, nu ryker dom. Jag har iallafall försökt. Kanske behåller en låda, så kan jag ha dem istället för shorts på fälttävlanskurserna i vår, det brukar ju bli många pass i sträck…
#outfluenser
#rittivinterland
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här