Började morgonen med ett gymnastikhoppningspass

Ulf Johansson – outfluencer | 15/1 - 2021
Började morgonen med ett gymnastikhoppningspass med den andre medlemmen i Club-56, Malin. Gotsie kändes laddad och glad! Så jag var som ett jävla solsken när jag åkte till T-centralen för att plocka upp Clara och äta lunch. Hon blev nog lite chockad över att, på en kvart, bevittna hur jag skrek på en polack utan dubbdäck, fick hindra mig från att skriva en lapp att sätta under vindrutetorkaren på en bil som stod på 2 rutor och få 2 parkeringsvakter att bli irriterade.

Har du vaknat på fel sida? undrade hon.
Nej, fan! Jag är glad! sa jag.
Hon är inte van vid storstadstrafiken… men vi hade en väldigt trevlig lunch och när vi fikade så syndade jag… jag åt en semla… så djävulskt god…
Den var så god så att jag skulle tänka mig en till under våren, men det kommer inte att ske… men fysträningen går bra! Och dieten är faktiskt lätt att hålla sig till! Min mentala träning får jag varje morgon när jag snurrar upp på Söderleden från Slussen. Där har någon skrivit: ULF ÅKE. Då tänker jag: japp det är jag! Och nu kommer jag och kör över den här dagen med!
Vet inte om jag blir bättre av det, men jag flinar till lite, och det är väl bättre än inget.
Vädret har samma temperatur som Trumps chanser att återupprätta sin heder.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här