Clara har hittat Gotsies ”knappar”

Ulf Johansson – outfluencer | 21/6 - 2022

Har haft en trevlig helg där Clara ridit Gotsie, man ser på bilden vilken jätte hon är! Men det har fungerat väldigt bra och Clara har hittat Gotsies ”knappar” på kort tid, men igår så körde vi henne på bete några veckor, Clara åker till Australien i ett halvår och Linn jobbar mycket, har ett skadat ledband, och jag är ju inte till mycket nytta… Men det blir skönt för Gotsie att få lite ledigt.
Lördagskvällen var Linn, Anna och jag på Kiss-konsert. En häftig show med 70 åriga rockande gubbar som överraskade positivt! Grymt bra!
Gårdagen var det terrängträning på Åby gård och söndagsmiddag med Linn och Clara på Ramblas.
Förutom några få jobb så är jag ledig från nu till Augusti.
Det ska bli min rehabtid. Gotsie ser så fin ut nu så jag ska satsa på att vara återställd till hösten och förhoppningsvis få en bra höstsäsong.
Oturen borde enligt min statistiska beräkning vara över.
Hösten ska bli bra!
Det blir även sporadiska inlägg under sommaren, jag har ju semester!
#outfluenser
#semester
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här