Dag. 4 med brutna armar.

Ulf Johansson – outfluencer | 9/6 - 2022

Om jag hade varit en psykolog så hade jag beskrivit mina armars tillstånd så här:
Historiskt perspektiv:
Vi har här att göra med en väldigt dominant högerarm som styrt och ställt över en kuvad vänsterarm som efter att ha haft en krossad handled, aldrig riktigt kommit tillbaka.
Efter trauma: högerarmen tog större skada vid fallet och föll i en djup depression, ville ingenting, hade bara ont och visade det tydligt till resten av kroppen.
Vänsterarm klarade traumat bättre och har trots smärtor, hela tiden försökt att hjälpa till.
Aktuell status: i morse så såg man försiktiga framsteg från högerarmen, ville hjälpa till att laga frukost, protesterade inte när tröjan skulle på, är på alla sätt mer med och vill vara delaktig!
Vänster arm har börjat ta plats efter många år i bakgrunden, men reagerar inte negativt på att högerarmen vill bli mer delaktig.
Summering: Det här är början till något väldigt bra. Om vi kan få höger och vänster arm att jobba ihop som ett jämlikt team så finns det möjligheter att de kan hjälpa den här hopplösa människans hjärna att faktiskt klara sig, utan att sättas på institution!
Gick upp och hälsade på Gotsie.
Blev lite rörd för hon blev väldigt glad! Gnäggade när jag dök upp.
Gick sedan och åt lunch med Linn och lilla Otis, som Linn är dagmatte åt ett par dagar i veckan. Han är en otroligt charmig hund av rasen… skokrämshund!
Har även köpt en ryggsäck där jag kan ha jacka och mitellor när jag vandrar runt på stan, ett riktigt fynd! 150kr, en enfärgad kostade 700, och då är ju valet ganska enkelt.
När jag gick hem hade jag ett par Incrediwearstrumpor över armbågarna. Ni vet de här magiska strumporna som man trär på hästarnas ben, nu jävlar är det upp till bevis! Funkar dom?
#outfluenser
#vandraren
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här