Dagen innan julafton

Ulf Johansson – outfluencer | 24/12 - 2021

Dagen innan julafton så går våra tomtar till Replik för att ha en form av AW, men som på tomtespråk heter BC (before christmas). Här på Replik blir de serverade enorma öl av den vänlige ägaren. När de fått några stärkande järn under västen så är det dags för tomtabout!
Det här är något som tomtarna älskar! Den 23 december går de ut på stan och kollar in rötägg som ska straffas genom att få hemska julklappar. Tomtar har ju förmågan att bli osynliga och utövar trolldom. De har faktiskt, som sagts förr i julkalendern, lärt Australiens aboriginer och Nya Zeelands maorier deras trolldom och knep. Och det finns bevis för det. Boomerangen är formad som en mede på släden, maori betyder tjock tomte, Australiens huvudstad Canberra ligger på en plats som aboriginerna kallar: Wallahabwollogolikotomteballawalla. Det betyder: platsen där tomten har sitt utedass..
Det här har mörkats, men det är sanningen! Det är samma sak med Ayers rock, den heter ursprungligen: Habbawallatomteyolawaba..
Det betyder: rödkål och leverpastej.
Historia är ju så otroligt intressant! Synd att sanningen inte kommer fram! Lita inte på vetenskapen! Forska själva!
Våra vänner har en fantastiskt trevlig kväll, folk beter sig illa hela tiden och tomteteamet fnissar när de trollar ner hundbajs i räsercyklisternas fickor för vattenflaskor och trollar så att cyklarna går trögare och trögare! Men de ser också flera personer som de känner stort obehag för… tomtar är ju genuint generösa och omtänksamma(extremt omodernt). När de ser hur illa en del beter sig så bestämmer sig våra vänner tomtarna att de måste få den värsta julklappen som går att få på julafton… Så grattis till er alla som betett er illa! Ni får en box med alla Håkan Hellströms inspelningar och en ljudbok med Björn Ranelid där han berättar om sig själv!
#outfluenser
#julkalender
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här