Dags att ändra mitt mindset när jag börjar tänka negativt

Ulf Johansson – outfluencer | 23/11 - 2021

Igår kväll kom Clara och bodde över när hon hade ärenden till storstaden. Vi åt frukost ihop och efter mitt möte på Carrotchannel och Chiropraktorbehandling av Gotsie så åt vi lunch på Östra stations restaurang på övervåningen. Den är så häftig! Inredningen är oförändrad sedan 1930-40talet, det känns som att man gör en tidsresa bakåt i tiden. Väldigt mysigt att få lite kvalitetstid med Clara!
Efter lunchen blev det en lång promenad med Gotsie, som vanligt med positiv blick och spetsade öron. Passade på att brodda henne, marken börjar frysa och snön hänger i luften, innan jag satte mig i bilen för att åka till Saltsjöbaden för kvällens träningar. Det kommer bli en kall kväll, November är definitivt inte min favoritmånad, och jag känner mig sliten. Då är det dags att rycka upp sig! mer sömn, komma igång med träningen igen efter jag varit sjuk, och ändra mitt mindset när jag börjar tänka negativt. Jag kan ju bara påverka allt som händer framåt och då får jag försöka göra det så bra som möjligt.
Jag börjar imorgon, om jag orkar.. man kan ju alltid göra ett försök att lura sig själv!
#outfluenser
#positivttänkandeinovember
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här