Ulf Johansson

Där gick min gräns

Ulf Johansson – outfluencer | 4/7 - 2021

Det skulle bli en lugn kväll.
Jag gick ner till den lilla baren bredvid hemma och satt på uteserveringen, läste tidningen,tog ett glas vin och en liten sallad och njöt av värmen. Vid bordet bredvid satt ett äldre gaypar som planerade sin semester, de var så jävla fina mot varandra så jag blev fan rörd. Plötsligt dök det upp en påverkad skäggig stor jävla luns som såg dem och började håna dem. Såg att de blev rädda och så började han att skrika: ska ni inte gå hem och k….a istället!!
Där gick min gräns. Jag kände att vad fan, någon måste ju sätta en gräns! Jag klev upp och ställde mig nära honom(om jag hamnat i underläge hade jag kunnat kittla honom) och sa: låt dem vara! Då började han skrika på mig och veva, väldigt ofarligt men jag lyckades ändå ge honom lite näsblod innan fler hjälpte mig och han gick vidare nedför Hornsgatan. Varför hamnar jag i de här lägena hela tiden?
Paret som jag försvarat tackade mig och sa något som var så sorgligt: vi är vana, när vi träffades så var vår kärlek snudd på kriminell.
Jag gick vidare till Bluesbaren och lyssnade på en trottoarkonsert.
Jag börjar bli för gammal för att gripa in. Men har lovat mig själv att alltid göra det.
#outfluenser
#iblandkanmaninteblunda

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här