De är ju soldater – så de fick ta det som en stridsövning

Ulf Johansson – outfluencer | 6/9 - 2022

Vädret idag var perfekt att rida i!
Solen värmde lagom mycket och sämre väder är ju att vänta ( det blir alltid dåligt till slut..) så vi passade på att ta ut nykomlingarna på Gärdet där vi travade av dem lite spänningar för att sedan ta Valhallavägen tillbaka till K1. Vi hade Ikaros som är trygg med oss så att de fick stöttning på sin första statstur.
Det var lite spänt på vägen ut, ungefär som kusinerna från landet som går över Sergels torg kl. 01 en Fredagskväll, men slappnade av efter hand och blev som japanska turister, lugnt promenerande men nyfiket tittande på bussar, bilar och allt som händer i en storstad.
Alla 3 fick med berömt godkänt för sin första stadstur!
Sedan var det dags för I1, F1 och Hamilton att hoppa lite snälla terränghinder på Ryttarstadion. De älskade det! Sävlige I1 vaknade till och såg överlycklig ut, Hamilton vågade inte gå fram till hindren men tog tag i dem när han fick galoppera på, och F1 gick som vanligt med spetsade öron, tyckte att det var lite läskigt och hoppade med rejäl marginal över stockarna!
På upphoppet blev F1 så lycklig när han vågade hoppa upp så att han slog på en lyckobrall vilket fick ryttaren att efter en snygg luft tur ta mark bredvid en förvånad F1. Hamilton förstod inte hur han skulle ta nerhoppet utan hoppade uppåt som en patriotrobot vilket fick ryttare 2 att likt en Pokémonboll flyga genom luften och landa i gruset. Vi kom ändå överens om att de är ju soldater så de fick ta det som en stridsövning, t.ex att kasta sig ner i en skyttegrav.
Alla 3 avslutade glatt hoppandes ett inbjudande hinder vid sidan av Lidingövägen. Det var tre glada ekipage som återvände till stallet!
En bra dag på jobbet!
#outfluenser
#roligdagpåjobbetmedliteaction
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här