De kommer att mötas av minen till höger

Ulf Johansson – outfluencer | 7/7 - 2021

Har haft tvättstugan och nu är allt tvättat och invikt. Man känner sig jävligt duktig när man viker ihop och manglar lakan, städar lite och rensar luddfilter, lite präktigt! Kom ner i lägenheten och ska lägga in tvätten och ser att jag har ett brev med mitt namn och adress handskrivet. Öppnar och läser ett handskrivet brev till mig från Jehovas Vittnen! De vill att jag kommer på deras kongress och har skickat med en broschyr som heter vakna! Vad fan… om de hade gjort en undersökning på vem som skulle vara minst mottaglig för deras budskap så hade jag varit en solklar vinnare. Bilden är rätt kul, han till höger ser verkligen frireligiös ut i sitt ansiktsuttryck. Och de andra är helt häpna över vad de läser, en hel familj i vänstra hörnet har samlats för att äta bullar och läsa bibeln över axeln på farfar! Och alla är så där härligt glada och tycks tänka Wow! När de läser. Har aldrig hänt mig de gånger jag läst något ur bibeln, det var väl när man konfirmerades och hade ett spel ur bibeln att visa upp för föräldrarna, men så engagerad var man ju inte när man ropade: se där! Guds son är med oss! Det gjordes för att man var tvungen, och som belöning fick man en liten bibel med sitt namn på som aldrig öppnades.
Jag tycker broschyrens framsida liknar en hemsk kinderäggreklam, och ringer de på dörren kommer de mötas av minen nere till höger…
#outfluenser
#årnollföddesjesusnittonhundrasextiofemföddesulfjohanssonochhanleverän

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här