Den här dagen kan aldrig bli bra

Ulf Johansson – outfluencer | 3/6 - 2022

Ledig dag men ska lämna bilen på rekond så jag vaknade tidigt. Klev upp och tittade ut genom fönstret och såg att vädret är som en Lars Norénpjäs.
Suckade och gick in på toaletten,
Slog stortån i tröskeln så att jag tänkte att där gick den av, smärtan var ohygglig. Väl ute i köket började jag blanda ihop min äggröra och inser att jag glömt att köpa osten och skinkan jag brukar ha i. Det som fanns att fylla ut den med var 2 ynkliga tomater som jag skar och lade i pannan…. Innan jag hade vispat ihop äggen och mjölken… fan, fel ordning… suckade djupt och vispade så gott det gick ändå.
Sedan väntade jag på att den skulle värmas upp. Och jag väntade.. och väntade, tills jag upptäckte att plattan inte var på…
Den här dagen kan aldrig bli bra. Antagligen dör jag idag eller så råkar jag ut för någon olycka.
Det här är dagen man borde gått och lagt sig igen..
Och den har inte ens börjat.
#outfluenser
#sommarenärhär
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här