Den hästen är gjord av granit!

Ulf Johansson – outfluencer | 26/4 - 2022

Vilodag för hästarna och mockning av hagen för mig.
Fan vad dom skiter. Evighetsjobb. Men jag har anmält Gotsie till SFK:s tävlingar i helgen som en liten mjukstart för henne, känns otroligt att hon är färdig att starta igen, det har inte gått ett år sedan hon hade en stroke och nu är hon nästan fräschare än innan! Den hästen är gjord av granit, inget biter på henne. Rianna ska också få göra tävlingsdebut, fast för henne är det första gången någonsin. Det får bli vad det blir, men tror nog att det kommer gå bra, det får bli som det blir när det är första gången.
Känner mig frisk nu så imorgon får det bli lite träning för mig med. Jag har blivit noggrannare med vad jag äter, efter att jag såg en liten tjock farbror i ridhusspegeln. Nu ska vraket renoveras.
#outfluenser
#detbörjardraihopsigtillstart
#mustangsaddlery
#sandaequestrian
#carrotchannel

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här