Den sista färden?

Ulf Johansson – outfluencer | 1/2 - 2022

Att åka till stallet är ett spännande äventyr varje dag.
Redan vid Brottby börjar pulsen att öka och jag får ”den sista färden”-vibbar. När jag svänger av vid Roslagsstoppet ( där man köper skumbollar) så är det känslan av att det skulle finnas en skylt där det står: fortsatt resa sker på egen risk!
Men jag tar ett djupt andetag och kör vidare genom små byar där man inte ser en levande själ, tills man kommer till Rimbo, EPA-traktorernas huvudstad. Vid infarten så står ett uppochnervänt ankare, det känns jävligt skumt. Antalet mjölkpallar har ökat och troligtvis så är det banjo och panflöjt som erbjuds på musikskolan i Rimbo… jag kör sakta genom Rimbo,pustar ut, och kör vidare mot Edsbro(dit har jag inte vågat åka än). Efter 10 minuter svänger jag av och åker igenom en liten by. Här stöter jag bara på gamla människor som går stavgång och vinkar glatt när jag passerar. Har inte bestämt mig för om de faktiskt är gamla vänliga människor, eller om de går stavgång för att dölja att de egentligen brukar gå med knogarna i backen. Men sedan kommer jag fram till Sanda Equestrian, som ligger som ett fort i vilda västern där man kan känna sig trygg! När jobbet med hästarna är gjort så har man samma spännande väg tillbaka. Livrädd för att halka ner i diket och se hur äldre stavgångare sakta närma sig bilen, och jag kan pusta ut först när Roslagsstoppet tornar upp sig framför mig..
Det här sker nästan varje dag…
Jag kanske är den modigaste människan som ni känner till!
#outfluenser
#resagenomvildmarken
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här