Det är inte över förrän hjärtat slutar slå!

Ulf Johansson – outfluencer | 22/7 - 2021

Har fått hemgångsråd för Gotsie och inser att just nu kan jag inte påverka något när det gäller henne förutom att följa råden, hagvistelse och högivor regelbundet under dagarna. Har ju som vanligt tyckt synd om mig själv några dagar, något jag alltid gör när sådana här saker händer.
Men i morse när jag åt frukost så funderade jag på vad jag kan påverka. Gotsie? Inget just nu. Men mig själv då? Har under sommaren tränat sporadiskt. Det kan jag påverka!
Jag har sprungit mycket senast dagarna men här finns det mer att göra. Nu byter vi, förut gick Gotsie 2 pass men nu ska jag göra det, ett pass på gymmet och ett löppass. Har en bra fysik och känner mig stark men allt kan förbättras en hel del. Så, om Gotsie blir ok så ska jag vara i en grym form själv!
Det är inte över förrän hjärtat slutar slå!
#outfluenser
#tillbakaihårdträning
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här