Det gör ont i själen att jag gjort en sådan satans dålig affär

Ulf Johansson – outfluencer | 6/10 - 2021

Jaha… aldrig får man vara riktigt nöjd..
Gjorde några grymma fynd på Myrorna när jag och tjejerna var på fyndjakt i helgen. Jag köpte 5 stycken Kosta Boda Mineglas och en stor skål. Hämtade en korg och la snabbt ner allt så att ingen skulle hinna före.
Gick sedan runt och log lite överlägset åt alla idioter som inte hade sett fynden, trots att de hade haft dem mitt framför ögonen! Nöjd betalade jag för något jag egentligen inte hade något behov av, men man kan ju inte missa en bra affär! Ikväll packade jag upp dem och gick ut på nätet för att se, lite i kronor, vad jag tjänat. Fick upp skålen och tänkte: Vad ihelvete! Den är ju billigare ny!! Glasen hade iofs varit billigare, 15kr per glas.. vad fan.. jag som trodde att frälsningssoldater var ärliga människor! Men de har blåst mig! Nästa gång de spelar på Bysistorget ska jag gå ner med lite Kosta Bodaglas och trycka ner i deras jävla gryta!
När jag hade tagit kontroll över min andning så tänkte jag att jag vänder på det, pengarna går ju till välgörenhet och jag fick ju faktiskt något för pengarna! Känns bra,
Men det gör ont i själen att jag gjort en sådan satans dålig affär!
#outfluenser
#fyndapåmyrorna
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här