Det här är ridsporten från sin bästa sida!

Ulf Johansson – outfluencer | 31/1 - 2021
Tidig morgon, -15 och glada ryttare bygger bana för Pay and Jump på Ryttarstadion. Det här är så häftigt med ridsporten ute i landet, folk i alla åldrar och på olika nivåer umgås en hel dag. Bygger bana, rider fram ihop, alla peppar varandra på framridningen, hoppar sina höjder och bygger bort efteråt tillsammans, och byter filmer med varandra på sina ritter. Det här är ridsporten från sin bästa sida! Alla är inkluderade.
Gotsie fick ta en runda också, och hon känns härlig, lite överladdad men jag känner att känslan där hon vill göra jobbet med mig är tillbaka, hon är glad och har fått tillbaka förtroendet för mig. Det är faktiskt underbart att känna! Nu ser jag fram emot säsongen om den kommer igång. Den här hästen är något extra för mig. Inte ens en trasig BMW kan förstöra den känslan!
Vädret är bitande kallt, passar bra för att man ska kunna träna på att bita ihop!
Sinnestämning: En sjuhelvetes rolig dag.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här