Det här blir inte att glida fram på en räkmacka

Ulf Johansson – outfluencer | 6/6 - 2022

Har snart haft ett dygn med brutna armar och inser att det här blir inte att glida fram på en räkmacka! Ingen sömn, lite slumrande på morgonkvisten för värken går förbi morfinets effekt.
Skor är ett problem, skulle behövt mina birkenstock men de ligger längst in i förrådet=omöjligt för mig nu.
Funderade under natten hur jag ska hålla igång mig själv. Boxning och styrketräning faller bort, även handboll, tennis och boule…
Men gå kan jag göra!
Bestämde mig för att gå hem från stallet till söder, så när jag tittat till Gotsie och K1 hästarna så började min vandring genom ett somrigt Stockholm!
Tittade på det amerikanska jättefartyget och gick sedan in på Stadsmuseet.
Har aldrig besökt det men det var det värt! Och trevlig personal i caféet som bar ut mitt fika på gården. Nöjd tänkte jag börja fika men förstod att jag aldrig skulle få kaffekoppen till min mun.. gick in och frågade efter sugrör, vilket de inte hade, men slaktade en Festis för min skull så att jag kunde få i mig kaffet.
När jag gick runt på museet och var på översta våningen så började det klia bakom örat något överjävligt. Hittade en öppen dörr som jag började gnida mig mot. Ett par med en bebis kom ut ur ett annat rum och tittade på mig. Hej, sa jag, jag har brutit bägge armarna!
De skrattade till men sa: fy vad hemskt, ska vi klia åt dig?
Snällt ändå!
Har börjat att handikappanpassa mitt hem, började redan inatt då en stekspade från Ikea fick ta bort kliet i ansiktet och idag används soppsleven för att hälla i Bridgeblandning i min mun, mediciner intas med sked! Ni ser, vad fan! Det är bara första dagen och jag börjar få kläm på det här!
#outfluenser
#ömmaarmbågar
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här