Det kan ha varit den bästa träningen jag har gjort

Ulf Johansson – outfluencer | 9/3 - 2022

Gick upp 05.00 och åkte till stallet, skulle rida för Sylve 08.30 och banan skulle byggas innan. Gotsie fick stå inne över natten så att vi kom iväg i tid.
Det kan ha varit den bästa träningen jag har gjort på henne! Det var nästan en euforisk känsla att hoppa! Hon var rädd om sig och hade ett jävla tryck i sprången. Givetvis fanns ingen där som filmade… jaja, det var en jävligt bra träning iallafall. Åkte sedan tillbaka till stallet och red Rianna, fyllde på vatten i lösdrifterna, sedan började motgångarna… men vad fan, jag ska tänka positivt!
Först kom jag in på Granngården där de byggt om hela butiken så att man måste gå igenom hela butiken om man ska köpa en hovkrats.. men jag skulle ha foder, och en fodersäck blir jävligt tung när man ska gå en kilometer extra..
Vad fint de gör! Sa en dam vid trädgårdsprodukterna.
Ikeakomplex! Stånkade jag med min fodersäck.. det positiva går inte att hitta i det.
Väl ute så åkte jag och tankade: 1450 kr!
Det positiva i det här? Det är väl att jag hade kvarts tank kvar, annars hade det blivit jävligt mycket dyrare!
Ringde sedan Länsförsäkringar för att få en kopia på en avi från dem. Jag blev kopplad till 4 olika avdelningar innan det bröts och en undersökning över hur jag blivit började om hur jag blivit bemött när jag ringde dem… ringde upp igen och när jag kom fram så sa jag att jag inte orkade bli skickad runt igen, det är ju bara en kopia på en avi jag vill ha! Till slut kom jag rätt, efter en halvtimme… positivt ändå att det till slut var en person som kunde hjälpa mig… Fan, tänk om man någon gång behöver använda en försäkring! Det måste ju vara omöjligt om det här var så svårt!
Tar nu en kaffe och varvar ner, har hört att det inte är bra att bli upprörd i min ålder… är det bra i någon ålder?
#outfluenser
#vardagsproblem
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här