Det tog 20 år för världen att förstå att Putin är Fake

Ulf Johansson – outfluencer | 25/4 - 2022

Har haft en bra dag.
Hoppade Rianna som är guds gåva till mänskligheten och galopperade Gotsie på en galoppraka. Underlaget var perfekt, hästen var lycklig, ryttaren log nästan. När jag var klar i stallet så åkte jag och förberedde söndagsmiddag med min Pappa, vilket betydde att jag åkte till Väsby Centrum och köpte sushi. I hans kök så diskuterade vi världen och Pappa var så orolig för vilken värld hans barnbarn ska behöva växa upp i.
Jag är över 90, jag är borta om några år, men vad kommer hända med dem?
Oroa dig inte! Sa jag, jag är kvar, jag är både längre och snyggare än Putin, och vad jag sett på nyheterna så kan man nästan blåsa omkull honom nu, det ordnar sig! Pappa flinade till men sa: jag mår dåligt av det.
När jag satt i bilen så tänkte jag: fan… maktens män är ofta så jävla sjuka. Zelenskyj har ju hånats för att han inte är en ledare, han är ju en komiker! Att han har högre akademisk utbildning än vad Putin har, har inte betytt någonting, förrän nu. Nu ser vi vilket litet avskräde till organism som Putin är och hans anhang, och vilken grym ledare Zelenskyj är. Det tog 20 år för världen att förstå att Putin är Fake, allt är lögner.
Pratade med Linn och vi bestämde att vi skulle ses på Madrid, vi åt, blev jättetrötta, främst för att det satt ett par ”väninnor” bakom oss, superpiffiga, som brölade ut sina äktenskapsproblem över hela restaurangen, vi gjorde en tidig kväll..
Men imorgon bitti är det dags för mig att kliva in i Svea rikets tjänst!
Det ser jag fram emot!
#outfluenser
#världenärbättreänsåhär
#mustangsaddlery
#sandaequestrian

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här