Drar upp en hel Chewbacca ur avloppet

Ulf Johansson – outfluencer | 13/9 - 2021

Var ju bara tvungen att gå ner på Bluesbaren igår och lyssna en timma. De som spelade är mina absoluta favoriter! Kom hem vid 21 och här var det tomt.
Ska till Åre och jobba så jag har lämnat hundarna hos mina hundvakter. Mina 2 hyresgäster är och söker jobb i Danmark, så hemmet var tyst och ödsligt, jag passar inte i lägenhet… jag måste ha något att göra! Så jag gav mig i kast med ett fenomen som jag vet att alla som har haft tonåriga döttrar varit med om. Jag vill inte hänga ut mina hyresgäster utan det här är något som alla som bor med yngre kvinnor råkar ut för… det trasiga avloppet… Det börjar med ett: Uffe! Det är något fel på avloppet! Och slutar med att jag ligger under badkaret, får upp vattenlåset, håller på att kvävas av lukten som slår emot mig, för att sedan stoppa ner handen och dra upp en hel Chewbacca! Kräsmagad som jag är får jag hålla tillbaka en spya, lutar mig mot väggen och tänker: Jag har dragit upp så många Chewbaccas ur avloppet att alla Star Wars filmerna i framtiden är räddade! Fast de luktar lite illa.. men det märks ju inte på film.. jaja. Har haft migrän inatt så jag tog en lugn morgon och åkte till Slagskeppet för att köra ett pass innan jag sätter mig i bilen och kör till Åre på jobb. Det är något fridfullt över boxningslokalen när man är helt själv där, helt tyst, jag gillar det. Ikväll har de bokat in mig på hotell Åregården! Lite lyx i vardagen!
#outfluenser
#filmstjärnoriavloppet
#roadtripnorröver

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här