Dressyrhästen tog inga risker

Ulf Johansson – outfluencer | 27/2 - 2022

Har haft träningar i Timrå på förmiddagen. I hoppgruppen var det en dressyrhäst med, som glatt hoppade allt på träningen. Han fick testa det enorma terränghindret ni är på bilden och som ni ser så riskerade han ingenting, han hoppade med god marginal och kanske lite extra i bak.. men kul hade han!
Vi hade även ett terrängpass där vi avslutade med en bana med 11 hinder. Om det var lite tveksamt igår så var det spetsade öron och pang på det idag! Kul!
Hemfärden krävde 8 liter spolarvätska och just nu sitter jag i en stillastående kö, troligtvis en olycka. Jaja, en bra helg har det varit iallafall, träningsmässigt, hur jag håller ordning på mig själv och mina grejer så skulle jag nog på en skala från 1 till 10 ge mig själv en stark 2:a.
#outfluenser
#norrlandsturne’
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här