Drog ljumsken men fick ingen empati

Ulf Johansson – outfluencer | 22/4 - 2021

Har hoppat lite idag och tog ett jogging och skrittpass på eftermiddagen. Allt känns bra! Nej det gör det fan inte.. jag drog ljumsken när vi red utan stigbyglar och istället för vad man hade kunnat förvänta sig, lite empati, så flinades det och skämtsamma kommentarer om hur otränad jag var haglade. Och det är ju jävligt pinsamt, här skriver jag och skryter om hur vältränad jag är så råkar jag ut för något som min 92 årige pappa skulle skämmas över. Så imorgon när vi tränar ihop igen så kommer jag vidhålla att det läkte över natten, det gör så när man är ung! Och jag kommer inte halta ett steg, det ska de inte få se… Det finns egentligen ingenting man inte kan bita ihop för..
#outfluenser
#vanligskadaiåldringsvården

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här