Dyster lördagkväll

Ulf Johansson – outfluencer | 28/3 - 2021

Tidig morgon i Östersund med hoppning för att sedan åka ut mot kusten och Timrå för att jobba vidare fram till 20. Resan gick genom naturskönt landskap och jag passerade pittoreska och mysiga byar, på bilden ser ni Bräcke. En väldigt lång dag som varit rolig, men när jag satte mig i bilen så längtade jag till hotellet där jag tänkt ta ett glas vin på rummet, kanske se en film? Njuta lite!
När jag kom fram så fick jag reda på att någon alkohol inte gick att köpa med sig på rummet men jag kunde få en alkoholfri Heineken!
Du skojar!? Sa jag, men receptionisten tittade på mig med oförändrad min.
Jag vill bara ha ett glas vin?
Försökte jag,men hon skakade på huvudet.
Sur som fan köpte jag en sallad och en Loka som jag tog med mig till rummet för att festa loss på… Rummet tog nog priset som det tråkigaste jag bott i. Knäppte på tvn och Scandichotell verkar ha det minsta tv utbudet man kan välja så en film kunde man ju glömma. Däremot så hade grannrummet en säng som gnisslade,och av ljudet att döma så hade de antingen ihjäl varandra eller gjorde något annat.. en rejäl kontrast mot programmet om Stalins avrättningar som gick på tvn. Öppnade upp pappkartongen med salladen som smakade lika tråkigt som den såg ut, la ned besticken i den, besticken var tydligen för tunga så salladen välte ut i knäet… fy fan vad världen är emot mig nu.. jaja, har ju Lokan kvar, mysigt. Då ser jag att sängen bara har en kudde! Letar runt och hittar en kudde till, inte för att jag behöver den, men har Scandichotell förstört en mysig lördagskväll så ska jag fan sova på 2 kuddar! Sova kan jag nog glömma förresten, det verkar vara duracellkaninen som hyr rummet bredvid…
#outfluenser
#scandichotell
#enlördagskvällattglömma

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här