Efter 2 dagar utan ridning börjar jag irritera min omgivning

Ulf Johansson – outfluencer | 29/3 - 2021

Det var ju ingen risk för att man skulle försova sig.. duracellkaninen körde igång vid 04.30… inte ens med min extrakudde kunde jag stänga ute ljudet från dem och deras gnisslande säng.. var hälsad sköna sommartid tänkte jag och gick upp, tog en dusch och väntade in frukosten.
Hade tydligen samma sittning som kaninerna för de kom ut från sitt rum samtidigt som jag gick ut.
Godmorgon! Sa de artigt.
Godmorgon? Jag önskar att ni sagt godnatt till varandra! Er säng måste ju vara helt förstörd! Hade ni ingen tv på erat rum? svarade jag trött.
Kvinnan fnittrade till medan duracellkaninen blev knallröd i ansiktet. De gick genom korridoren framför mig och jag såg på hans öron att färgen stannade kvar.
När vi gick förbi receptionen så ropade jag in: sängen paj i rum xxx!
Kaninen vände sig om och sa: snälla?
Ok,ok! Sa jag, och fick lite dåligt samvete, förlåt!
Vid buffén så tänkte jag vara lite snäll när vi tog mat mitt emot varandra,
Ät ägg! Det behöver du! Sa jag glatt. Jag såg på hans blick att han var trött på mig så jag sa förlåt igen och gick och satte mig.
Nu sitter jag, äter fil och tittar ut över en vidunderlig utsikt av tak och industribyggnader, redo att sätta igång med dagens hoppträningar innan jag drar mig mot Stockholm. Behöver få komma upp i sadeln igen, efter 2 dagar utan ridning börjar jag irritera min omgivning.
#outfluenser
#bortabramenhemmabäst

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här