Efter pistolhotet – lite jobbigt att vara ute på kvällen

Ulf Johansson – outfluencer | 4/11 - 2021

Det här kommer bli lite personligt, I lördags fick jag en pistolpipa mot tinningen, helt oprovocerat, jag har pratat med en god vän som är terapeut och hon sa att när jag känner ångest eller börjar tänka för mycket så bryt mönstret! Gör något du tycker om! Så jag gick till bluesbaren när jag väntade på att tvätten skulle torka. Bra beslut! Sedan tog jag hundarna på en kvällspromenad, uppskattat, men hade lite jobbigt att vara ute på kvällen. Och nu sitter jag i mitt kök och skriver. Också en sorts terapi. När det här hade hänt var det en person som sköt in som en räddande ängel, det är jag så tacksam för, och jag har fått nycklar av Lina för att hantera det här. Det ska nog bli bra det här.
Imorgon är det tidig hoppning med 3 hästar, så nu är det dags för en sliten och stukad man att gå och lägga sig, livet fortsätter.
#outfluenser
#oprovoceratvåld
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här